Запознанства, жени, мъже, чат, срещи, секс ...

Сайт за запознанства

Добре дошли в bg18.net, един сайт за запознанства, в който има регистрирани много момичета и момчета, мъже и жени, двойки, а и не само.

Много гениални творци са се опитвали да разгадаят любовта, а са стигнали само до "Живеят само влюбените, останалите просто съществуват", "Красивото е невидимо за очите" и няколко други подобни мъдрости. Между другото, ако някой в сайт за секс запознанства тръгне да ви разказва такива неща, най-вероятно се представя за по-умен, отколкото е....

Любовта е странно нещо. Често те сварва неподготвен. Започва с нещо непредвидено, случва се сякаш, без да искаш. С леко притеснение правиш първата стъпка, а вече си запленен и всичко е от значение за те. Колебаеш се кога да предложиш първа среща, веднага или да изчакаш. Имаш предвид, че другият може да откаже, да те отхвърли, а тогава разочарованието и самотата, отново ще те завладеят.
Вълнения, трепети, копнежи. Всичко това те обсебва напълно. Предложението за среща е прието. Първата среща, изпълнена с толкова очаквания минава. А любовта става все по-силна. Притеснението дали си се представил добре, желанието да видиш отново, нетърпението за нова среща, стават твое ежедневие.

Любовта може да те връхлети от много страни. При всеки е различно, но е еднакво значимо и вълнуващо.

Този сайт за запознанства е направен с цел да се разпалват емоции, да се срещат хора, които са създадени един за друг и независимо дали тази среща ще завърши брак или просто секс, , то този сайт е изпълнил предназначението си. Да ви сближи. Да направи една стъпка по-близка любовта. Един жест от нас за вас, а по-нататък е съдба.

Добрата новина е, че горните редове са прочетени от хиляди други, точно както Вас. Вие го направихте току що и тези хиляди очакват да се запознаят с някой като Вас. Този сайт е място точно за това, да среща интересни хора с други интересни хора, търсещи нови запознанства за чисто приятелство, секс или наистина и защо не, любов.

Всъщност, не всички, от тези хиляди, които членуват в този сайт за запознанства, търсят само любовта. Хората са различни, шарени и някои търсят просто секс. В което няма нищо лошо, ако и Вие искате същото.

В този сайт за запознанства ще намерите всички , което търсите, като емоция и преживяване. Галерии от снимки, видео и възможности за запознанства с мъже и жени от цяла България, нови приятели и партньори. Това е сайт за запознанства с най-различна цел, независимо дали става дума за приятелство, секс, флиртове, брак, авантюри, кбрак, секс, флирт, авантюри, комуникация или просто компания  за кафе и кино. Сайтът предлага възможност за онлайн чат, обмен на снимки, видеочат и още много други опции за общуване.

Освен хора, търсещи чиста любов, има и други, любопитни личности, които се представят по весел и забавен начин. И понеже интересни хора всякакви, то ето няколко обобщени образа на онези, които са регистрирани тук.

Профил 1 - това са готини и палави жени, които са се регистрирали в този сайт за запознанства с цел забавление.  С тях е трудно да стигнеш до истинска среща, тъй като са твърде красиви и около тях и в реалния живот вече има достатъчно много мъже, които ги ухажват и които не биха останали доволни, ако разберат, че половинките им се срещат с други мъже. Друг проблем е, че и красивите жени от този тип се изкушават само да флиртуват виртуално, без да преминават нататък.

Профил 2 в запознанствата - това са наперени, млади момчета, които биха правили секс с каквото им падне, така че шансът да се видите с тях в реалния живот е някъде към стоте процента. Отделен е въпросът дали си заслужава, защото вероятността  да сте им първата жена в живота също е някъде към стоте процента, а последната към нула.

Профил 3 - жени около 30те, които забързани в ежедневието си са пропуснали няколко възможности да намерят своята половинка. Това са привлекателни жени, които, освен че изглеждат добре, могат и да водят приятен разговор на по едно. При запознанствата с тях може да се говори за книги, филми, спорт, политика. Това са жени, които търсят разнообразие и осмисляне на ежедневието си с приятни емоции, така че наистина ще е добре за вас, ако ги харесате. Потенциални проблеми в подобни връзки са миналите им неуспешни такива, които се отразяват сериозно на настоящите им разбирания и изисквания за живота, връзките и любовта.

Профил 4 - Дами на възраст над 40-45 години, които са обобщаващ образ на всичко, от което може да има нужда един мъж. Те имат толкова богат опит, че който се престраши да опита, няма да съжалява никак. По споделен опит, сексът с жена на тази възраст е божествен. Те просто знаят какво е това секс и как се прави.

Профил 5 – Мъже над 50 години. За разлика от жените, чието желание за връзки от сайтове за запознанства, като че ли намалява, то техният нагон се увеличава и почват всячески да търсят нови възможности за връзки.

Последен вид профил 6 – хората, за които стана въпрос в началото. Романтиците, които са в търсене на истинската любов.

Няколко условия за използването на този сайт за запознанства:

За да използвате този сайт за запознанства, задължително трябва да имате навършени 18 години. Използването на сайта от малолетни лица е забранено.

Информацията, която въвеждате на сайта е конфиденциална и защитена. Няма да бъзе предоставяна на други хора, без изричното ви съгласие.
Задължавате се да попълните точно и коректно, без да заблуждавате,  информацията за вашите пол, възраст, външност и други.
Задължавате се да използвате коректен тон и език, без да използвате обиди, свързани със сексуална, расова или друга принадлежност.